zondag 27 september 2020

De Z ploeg (Zwift)

 


2 Stuurkens aan de start, Bram en Sven. Oei, dat is toch wat teleurstellend voor de eerste editie voor een virtuele Stuurken rit. Maar binnen enkele minuten sluit ook Kristof Everaert aan. Na nog een kwartiertje sluit ook Marty nog aan, net als we door de Fuego Flats rijden. Hier gaat het tempo even omhoog.

Na het rond punt slaan we af richting de Epic KOM, de grootste hindernis van de dag. Goed voor 7km klimmen en 300 hoogtemeters. Hier zet Kristof een stevig tempo maar blaast hij zich ook wat op. Eens de top over, laat hij weten dat de tank leeg is bij hem. We rijden met 3 verder naar de Jungle Loop. We zijn ondertussen anderhalf uur op de rollen aan het fietsen, wat voor Bram een nieuw record is. Hij zet er bij het inrijden van de Jungle een punt achter en laat de 2 triatleten rijden. 

Eens de Jungle uit, is het nog even de vulkaan door en dan richting finish. Uiteindelijk bereiken Marty en Sven na 55km en net iets meer dan 2 uur op de rollen de aankomst. Geen Denny om een pintje of een Kwaremont aan te vragen. Die zal uit de eigen koelkast moeten komen.

Eddy zegt dat het goed is dat Bram niet meereed omdat de wegen nog nat lagen. Groot gelijk! Er stond ook veel water in de grachten, dus als Eddy nog eens de kant in rijdt komt hij zacht terecht.
Bram



  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...