vrijdag 31 oktober 2014

RONDE VAN VLAANDEREN 04.04.2015

Inschrijvingen geopend! Snel zijn is de boodschap!

De Ronde van Vlaanderen is dé hoogmis van het Vlaamse wielerseizoen. Renners kijken reikhalzend uit naar de spannendste koers van het jaar en dromen ervan hun naam toe te voegen aan het rijke palmares van deze wielerklassieker.

Ook als wielertoerist kan je op zaterdag 4 april 2015 je Ronde-benen testen op hetzelfde heroïsche parcours, afzien op de legendarische hellingen en genieten van een ongeziene ambiance.
Doe mee aan dé klassieker onder de wielertoeristentochten en waan je voor 1 dag prof! 

Twee belangrijke redenen om snel in te schrijven!

Op vraag van de openbare instanties én om de berijdbaarheid van het parcours te kunnen garanderen worden er slechts 16.000 deelnemers toegelaten. Nu inschrijven is dan ook de boodschap om zeker te zijn van je startplaats.

Snel inschrijven loont trouwens, want hoe sneller je inschrijft, hoe voordeliger de prijs.

Droom nu al weg van die laatste inspanning op de Paterberg en de Oude Kwaremont en dat ultieme zegegebaar op de aankomstlijn in Oudenaarde. Schrijf in op www.rondevanvlaanderen.com. 



De Ronde van Vlaanderen Cyclo, onderdeel van de SKODA Classic Challenge

De Ronde van Vlaanderen Cyclo, Liège-Bastogne-Liège Challenge en Paris-Roubaix Challenge vormen de heilige drievuldigheid onder de wielertoeristenklassiekers. 3 heroïsche fietstochten met al even mythische locaties, denk maar aan bijvoorbeeld de Koppenberg, La Redoute en de Vélodrome de Roubaix.

De SKODA Classic Challenge groepeert deze 3 toppers onder één koepel. Alle info :www.skodaclassicchallenge.com

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...