zondag 23 augustus 2015

23 aug

              Waar een Mon is, is een weg

Mooi weer vandaag, met 18 aan de start voor een ochtendrit, en wandeling.

 
Een golvende rit aan een stevig tempo, via Erpe Mere richting Haaltert en de heuvelzone in. Paar aankondigingen van werken tussen Hillegem en Erpe op de terugweg, maar waar een Mon is, is een weg. Het werd een mooie vroege ochtendwandeling, waarbij een paar lokalen ons vroegen waarom we het fietspad wat verder niet gebruikten. Omdat wij B stuurkens zijn, daarom.
Aan de Bruinbeke moeten ze gedacht hebben dat Al Qaeda dan toch een aanslag gepleegd had op hun spoorweg, maar ‘t was uw reporter die in een diepe put reed. Even ‘t idee dat velg en alles in de buurt eraan was...maar (nog) niks te merken. Ik zou eens willen drinken, klonk het uit de achterhoede – William was er ook. Waar stoppen we? De Zwaan? Ja, De Zwaan. In Uitbergen. Om erna nog een lusje te doen langs de dijk. Nog de oversteek naar de Heikant en om ‘t af te werken over het kasseistrookje. Binnen na 84km fietsen en 1km wandelen.


Tip voor volgende week: compacter rijden met 2 naast elkaar en rechts, niet breed over de baan kwestie van de achterliggende weggebruikers een kans te geven te passeren.
grtn J

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...