zondag 20 september 2015

20 sep 2015 Fabian route

Fabian route - 93 km à 31.3/u


Acht A Stuurkens vandaag : Fabian - Erik - Dirk - Maurits - Eddy - Marty - Koen & Sven.
Koen met zijn schoenbroer Marty mogen op kop vertrekken. En dat doen ze wel iets te gretig : het eerste uur zitten we al aan een gemidd van 31 km/. En de heuvelzone moet dan nog beginnen...dat belooft.
Via Erpe-Mere langs Kerksken naar Aspelare Ninove, zo naar Sint-Antelinks.
"Toch geen enkele helling?" meent Erik "geen enkele keer op de kleine plateau"... :-)
Draaien en keren, bergop, bergaf... de pauze in DE GOUDEN  LEEUW te St-Lievens-Houtem is meer dan welkom en  doet zo'n deugd. En we worden bediend door 'n jonge mooie verschijning, met alles op en aan :-) - ze heeft wel teveel op haar knieën gezeten, want er zijn gaten in haar broek. Sommigen zijn zo onder de indruk van die zwarte babe, dat hun testosterongehalte stijgt... tot in de hemel... Ons kopmannen Erik & Fabian hun fantasie slaat op hol... het eerste kwartier na onze stop is het precies of we in de koers zitten, constant boven de 38 km/u... ggrrrr... het is harken voor de portrettentrekker...  Best dat we even daarna voor 'n gesloten overweg staan, en wat kunnen uitpuffen.
We hebben 93 km op de teller à 31.3/u gemidd.. Lekker gezellig vertoeven op terras in de zon. Theo vertelt hoe het verging in zijn weekje aan zee met zijn vriendin:  "ik hoorde haar zuchten, zij hoorde mij trekken.... "etc...  -18 jarigen  zijn niet toegelaten bij 't Stuurken !
... Volgende week 'n mooie platte rit langs Waarschoot. Sportieve grtn, Maurits




  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...