maandag 21 september 2015

20 sep 2015 - Vlaamse Ardennendreef

Vlaamse Ardennendreef
Robin kon na vele zondagen werken en basketten toch nog eens meefietsen en schreef volgend verslag :

"12 B's verzamelen op een frisse maar met zon overgoten zondag voor een ritje naar de Vlaamse Ardennendreef en (een deel van) de Volkegem. Mon en Kristof nemen het voortouw en nemen ons mee op pad doorheen Vlaamse velden. 
 
Op de eerste hindernis (Betsberg) van de dag zijn er 4 moedigen die al even de benen willen testen, Thomas C., Kristof, Hendrik en Robin komen als eerste boven. Van daar gaat het naar de Lange Munte waar Hendrik van in het begin tempo maakt en waar ikzelf moeite heb om het tempo te volgen, laat staan zelf tempo te maken. De rest blijft zitten maar op het einde komt Kristof nog sterk aanzetten met in zijn wiel Maarten en Thomas. Het peloton volgt al snel en zo rijden we richting Oudenaarde. 

Op de Vlaamse Ardennendreef wordt de gas van aan de voet opengedraaid, Maarten kwam als eerste boven. Kort daarop volgt de Volkegem (niet volledig) waar ikzelf aanzet, Thomas kwam van ver en geraakt net niet aan het wiel maar hij voerde wel een zeer sterk nummer op op de flanken van de Volkegem! Uitblazen doen we in cafe De Wachtzaal (waar anders?!?) En op een aangenaam tempo rijden we terug naar de Fina waar ook de lachspieren werden getraind onder impuls van den Theo! "
Robin

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...