maandag 7 september 2015

6 sep - B's naar de Paddestraat

                 Klapband op de Paddestraat

12 man sterk op weg naar Velzeke. André was er niet dus uw reporter nam samen met Mon de kop.
Mon zijn benen zijn goed. constant boven de 31 km/h. Eens naast mij gekeken of zijn kilometriekske hetzelfde als dat van mij aangaf en inderdaad. Een diesel zijnde deed het al pijn tegen we goed en wel in Melle de Schelde overstaken.


Van daaruit ging het via Scheldewindeke en de Lange Munte (waar niemand de vrijaf nam, sparen voor de Paddestraat?) naar Roborst. Mon pakte  een voorsprong in de afdaling maar de NMBS bracht alles weer samen. Weinig gegadigden om er in te vliegen op de kasseien van de Paddestraat. Uw reporter bleef lange tijd voorop (met Thomas C. in het wiel) tot Frank gezwind kwam voorbij gereden. Even verder stond die plat aan de kant. (borduren en koersbandjes gaan niet zo goed samen). 10 km verder geroep en een luide knal. Klapband. Frank zijn buitenband is volledig kapot en moet er noodgedwongen de brui aan geven.


Daarna verder richting Sint Lievens Houtem waar we in de Gouden Leeuw even konden verpozen en genieten van het uitzicht (ze is nog verkoopster geweest)
Kristof E. en Mon  reden de rest van de rit op kop. (maar goed want de wind kwam opzetten) Tegen 11.30u in de Fina en nog even nagenieten van het mooie weer op het terras. 85 km op de teller (gemiddelde weet ik niet waarschijnlijk rond de 31.8km/h).

Volgende week allen op post! (behalve ik)

Gr.

Maarten

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...