zondag 19 juni 2016

B : Zaamslag

                         B : Zaamslag

Hengstdijk, er moet een vloek op rusten. Vorig jaar mislopen, dit jaar op de agenda maar de route niet gekend. Het wordt dan maar een ritje Zaamslag.
 
Met 23 Stuurkens op pad, en het is en blijft droog. Da’s al een hele prestatie deze dagen. Niks bijzonders te melden over de gekende wegen naar Olland, behalve dat de tred er goed inzit. Beetje meewind, ‘t bolt goed. Veel A’s mee ook (te vroeg uit bed anders?) – die laten zich eens gaan in de vrijaf. Ronny King & onderstaande huppelen er nog achteraan, maar te laat. Weinig oranje in Olland, het EK is veraf – de grens over en er hangen grote belgische vlaggen, kwestie van de ogen wat uit te steken. Net voor de grens nog een Heineken café met een belgische Jupiler vlag – dat doet pijn aan de ogen.
Rust bij onze Thaise dames (?) in Stekene, die zijn blijkbaar weer open. En ‘t is er nog ...euh...even vuil. Zat de tred er al goed in, nadien zakt het zeker niet meer want Mon moet gaan eten. We komen met een vlotte 29,7km/h terug aan in de Fina waar we de klokke Theo al van ver horen luiden.
 
J
 

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...