zondag 25 september 2016

C's naar het PRULLENBOS

      Het onbekende PRULLENBOS
De zon is van de partij en 13 Stuurkens staan te popelen om de nieuwe rit naar het Prullenbos te ontdekken. Martine, Lies, Paul M, Fernand, William, André, Theo, Kris, Ronny King, Sandra, Greta & Odilon & Maurits.
André & Maurits nemen de kop richting Kalken, 26 km/u, wind op kop. Via de paardenmelkerij in Laarne rijden we richting Heusden, waar het tempo wat wordt verhoogd. Theo grijpt onmiddellijk in : "niet te snel Maurits, het zijn geen A's". Hier en daar wordt onze snelheid toch afgeremd door loslopende honden. Richting dijk krijgen we te maken met meer tegenwind, en Greta moet even op de tanden bijten (de vakantie zit nog in haar benen).
De wind in de rug naar Gentbrugge, over de brug en terug naar Melle via een stuk vernieuwd jaagpad. De Stuurkens tateren er lustig op los. Presteren hoeft niet meer, het einde van het seizoen nadert.
De afslag naar Prullenbos wordt gemist en we moeten even rechtsomkeer maken.
Het is zalig vertoeven op het terras van het Prullenbos. Niemand in de groep is hier ooit al geweest !!! Men kan hier ook lekker ontbijten, lunchen en de kleinkinderen laten ravotten.
Klik voor meer info : http://www.prullenbos.be/
Maurits mag niet vergeten foto's te nemen van de kleurrijke begonia's. Lies : "amai Maurits, gij luistert nogal naar Sandra ! " Voldaan gaat het op een rustig tempo richting Overmere.
Mooi gemiddelde : 25.3 km/u - 55 km.
Volgende week een nieuwe route langs Mespelaere - Wieze - Moorsel - Gijzegem - Wichelen
Sandra

Herbeleef de rit hier : https://www.relive.cc/view/724256266


  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...