zondag 28 mei 2017

HENGSTDIJK !


Om 07Hr50 zaten er nog een tiental A’s onder Denny’s paraplu de laatste regendruppel/donderslag af te wachten, toen de eerste van de 11 B’s arriveerde voor een rit richting noorden.
Meteorologisch gezien bleek dit de juiste keuze, eens Lokeren gepasseerd was het wegdek droog en de blauwe lucht voorspelde het beste voor het verdere verloop van de rit.

Een lekke band van Ronny King ( die er van verdacht wordt het record lekrijden van Robert te willen breken ) zorgde voor een klein oponthoud, voor de rest verliep de rit vlekkeloos.
Tot juist voor Axel vertrouwd terrein voor de meeste onder ons, daarna gaat het via de Liniedijk en Kijkuit naar Luntershoek met rechts van ons “Groot Eiland” een prachtig natuurgebied.
Hengstdijk komt ondertussen in ‘t zicht waar het rechtsaf gaat via “ Grote vogel “, nog een prachtig stuk Zeeuwse natuur, richting Kuitaart met zijn prachtig gerestaureerde windmolen.


Het terras in Lamswaarde lonkte, maar helaas, we waren er 10 minuten te vroeg, dan maar via Schuddebeurs naar de markt van Hulst om rustig een terrasje te doen. De rust was echter van korte duur, de A’s hadden het zelfde plan, één van die gasten moest zo nodig de waardin van slag brengen waardoor ons bestelling in het honderd liep.
Voor de terugweg werd er gekozen voor de Clingedijk en de Stekense bossen, ‘t mag al eens iets anders zijn......... 95Km, Avs 29,4 op de teller
2 jarigen (Paul DC en Greta) zorgden voor een extra dimensie aan de recovery op het terras van ons lokaal, hartelijken dank daarvoor Glimlach
 
 
Patrik

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...