vrijdag 26 mei 2017

William bij de C's

De C-ritjes van zondag 21 mei en donderdag 25 mei waren creaties van André en verdienen hun plaats op de definitieve kalender van de C's.
Minimaal gebruik van hoofdwegen, dijken en pittoreske dorpsdoortochten prevaleerden, en zo hoort het.

Waarlangs we allemaal kwamen weet ik al niet meer...ik onthou vooral de stopplaatsen.
Zowel zondag als donderdag waren we met een beperkte groep (7 en 5 renners) . Dit gold ook voor A en B en daar zat Mallorca voor veel tussen, voeg daarbij de slachtoffers van rampspoed die we nogmaals bij deze een zeer spoedig herstel toewensen.
Er zat behoorlijk wat wind zowel zondag als donderdag doch met twee kopmannen die per stuk 100kg wegen heeft niemand (anders) daar wat van gemerkt;-)
Het was gezellig rijden deze zomerse dagen een stop in Waasmunster-centrum en één in Tielrode , weeral eens het bewijs dat je niet ver hoeft te gaan om mooie en aangename plaatsjes te ontdekken.
Meester Paul moet wel leren dat het uitdrinken van een stevige pint iets langer duurt dan een colaatje...
Rond halftwaalf terug bij Denny die ons vertelde dat Julien Rogiers gevallen was, het overkomt dus ook onze meest ervaren en rustige renner "shit happens".
Hierbij wensen we je een spoedig herstel toe Julien.
Tot zondag.
William.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...