vrijdag 26 mei 2017

MUUR & BOSBERG

 A&B Muur/Bosberg
Mallorca...'t Is er warm, maar in de Oostvlaanders deze week ook, korte broeken en zomertenue's kwamen eindelijk buiten.
Mallorca...er zijn veel Stuurkens, maar in Overmere ook - met 24 maar liefst aan de start, A & B bij elkaar. Denny geeft alles tot in Uitbergen, daarna gaat het via Lede richting Geraardsbergen. Plat is het nooit, Mon & Patrick zijn in goede doen en het gaat strak richting Geraardsbergen.
Mallorca...daar hebben ze de Muur niet! De Abdijstraat drukte al direct de hoop in van wie nog een beetje hoop had, en zo richting de Kapelmuur. Dirk gooide een bommetje, dat hebben we toch van 

horen zeggen. Hergroepering en zo richting Bosberg waar er in twee groepjes nr boven wordt gevlogen, of gesukkeld. In elk geval, iedereen ziet af & geniet van de stop op het terras. Nog 35km op de teller naar huis, en de pas zit er stevig in. Als finale draaien we nog wat tussen de koeienstr**** (Charlotte heeft ze geteld) en we ploffen ons neer op het terras waar blijkt dat het gemiddelde van de B's lager ligt nu die A's erbij zijn, al beweren sommige A's dat hun remblokken afgesleten waren na de rit. In elk geval deden de zon & de drank deugd. En er waren ook nootjes!

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...