zondag 30 september 2018

Aspelare


11 A Stuurkens paraat. En de vriezeman heeft vannacht toegeslagen : het gras ziet op vele plaatsen wit. Handschoenen zijn uit de kast gehaald, en Erik VG is onherkenbaar met zijn bivakmuts, de rode schoentjes verraden je Erik :-)

Onze andere Erik VDS is terug sinds lang van de partij bij de A's.

Fabian & Marty nemen het voortouw, en houden het tempo mooi rond de 30. (het eerste half uur)

We volgen onze route via Erpe Mere - Haaltert - Steenhuize… vele onbekende glooiingen… blijkbaar het trainingsparcours van Fabian ! En dat voelen we, draaien en keren, en veel schakelen om bij te blijven !

Richting Herzele, zo naar Houtem, waar we genieten van het zonnetje op het terras van DE GOUDEN LEEUW. We worden bediend door een frisse jongedame met blote beentjes, die heeft blijkbaar geen last van de kou ! " er is nog veel werk in de wereld"… laat er zich iemand ontvallen.

Via Massemen, Smetlede arriveren we in Overmere. 90 km à 31,1 gemidd. Jammer voor Fabian dat het seizoen gedaan is, wat gaat die  nu doen met zo'n goeie benen ??

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...