maandag 15 april 2019

Westdorpe Axel


Er ontbraken redelijk wat vertrouwde gezichten zondagmorgen, de voorjaarsklassiekers eisen hun tol, of was het de late winterprik (koud aan de vis was een understatement).
Toch nog met 16 stuurkes aan de start. De koude noordoostenwind nam met de kilometers toe zodat het voor de mannen op kop terug werkedag was. De rit bracht ons langs landelijke wegen tot aan het kanaal Gent – Terneuzen, langs de slechtlopende klinkers van Westdorpe en vandaar naar Axel. Het vrijaf signaal viel ook deze week in dovemansoren. De stuurkeslady’s kwetterden er vrolijk op los (Charlie was in the house) maar voor de rest weinig te melden, kalm ritje van 80 Km, 28,5 Avs.
Volgende week voor de eerste keer start om 08Hr00 en ook een lichtgolvend parcours, aangezien ons culturele erfgoed steeds meer van zijn pluimen verliest zijn er voor de wegkapiteins ook extra zorgen “waar gaan we stoppen om te drinken en ons banaan op te eten ?”.

Patrik

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...