zondag 8 september 2019

Desteldonk



14 C Stuurkens staan klaar deze ochtend om te vertrekken.  Na een melding op het uurwerk nog eventjes de WhatsApp  laten checken door Sandra.  Marieken had hulp nodig want de ketting zat volledig geblokkeerd.  De twee redders in nood Maurits en Eddy snellen ter hulp.  De rest van de groep begint de rit met Martine en Sandra op kop via Lammeken naar Lokeren.  Nadat de ketting van Marieken gemaakt is zetten ze met drie de achtervolging in op de rest van de groep. 

Bij aansluiting neemt Maurits de kop over van Sandra en zo gaan we met  15 verder richting Sinaai, Moerbeke, langs de Moervaart naar Mendonk, Desteldonk en vervolgens de stop in Hyfte in café De Kneut na een dikke 40 km. Daar hebben we geklonken op de verjaardag van Freddy. Na de stop rijden we verder via de fietsautostrade richting Beervelde. 

We zien de dreigende regenwolken toenemen en met Eddy en Maurits op kop aan 26,7/u gaan we vlug richting de Fina.  We zijn gelukkig droog toegekomen na een rit van 65 km met een gemiddelde van 24,4 km/u.

Wendy 

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...