maandag 30 maart 2020

B's Axel-Hulst 29/03/2020


De eerste keer om 8h30 vandaag. Dat het piekte, zeker met de uur tijdsverschil. Maar toch vonden 20 B’s de weg naar de Fina.
Een ritje Olland vandaag. We gaan via ’t Loereveld naar Zeveneken. Weinig volk op de weg vandaag. Rechtsaf richting Wachtebeke waar de parkings leeg zijn, en we via Zelzate doorsteken naar ’t Sas van Gent.
Nederland, de grens over – en de vrijaf komt eraan. De wind pal op de neus, maar er trekt zich toch een groepje op gang. Eén van de langere vrijafs van het seizoen, dus dat wordt afzien. Er wordt toch rondgedraaid, en ’t is wat scheefhangen op de velo – maar ’t doet deugd de benen nog eens te kunnen losgooien. Oef, zucht…uitpuffen en wachten.
Terug langs Stekene voor de eerste stop van het seizoen en dan huiswaarts langs de ‘moeren’ van Sinaai. Voor we het weten staan we terug thuis, en zakken we onderuit op het terras van de Fina dat ondertussen is uitgebreid. De C's zitten al aan den aperitief, en net na ons komen de A's toe. ‘Dat dat nogal een gedoe was met diene corona’ en ‘dat we blij zijn dat we terug samen enen kunnen drinken’.
... Het had gekund, maar ’t is voorlopig ‘fake news’. Die tijden komen terug Stuurkens, dus hou jullie gezond en blijf in uw kot zodat we er samen een lap kunnen op geven als we terug uit ons kot mogen!
Jochen.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...