zaterdag 15 augustus 2020

Iedereen tevree...

 Met 11 C Stuurkens staan we om 08u30 startklaar voor de nieuwe rit "bunkerroute" Gijzenzele - Bussegem. 

Niet te warm, een licht windje doet deugd als we richting Heusden Harry Malter à 26 km/u voorbijrijden. Het is eindelijk terug genieten op de fiets na die zwoele dagen. Iedereen is tevree. Denny, met de kasseien in Gijzenzele, Freddy met de landelijke routes in Bussegem, en kan interessante verhalen van vroeger vertellen. Theo, met een aangepast tempo. Katrien, dat ze terug met de C's kan rijden onder corona voorwaarden en de kop mag meetrekken. 

Martine, dikke pluim voor haar, rijdt een mooi tempo en haar fiets bolt nu eindelijk goed. Bea heeft goeie benen, maar is toch blij met een drankenstop. Jacques : " een stop is niet echt nodig, maar toch een mooie krachtige rit." Gerard : "blij dat ik met 5 personen mag stoppen van Sandra in de Fina". Stijn, net uit fietsverlof : dat hij de kop mag meetrekken en het tempo mag mee bepalen.  Fernand : "volop genieten van de landelijke baantjes zonder risico's."

Iedereen is tevree, dan is Sandra dat ook ! Jawel, want zelfs Ferre heeft gisteren de mooie C rit naar Velle gereden ! 

én ook tevree : Peter & Martine, met de geboorte van kleinkind Lionel ! Van harte proficiat !

We hebben een mooi gemid van 24 km en 50 km op de teller voor een licht golvende rit. San 

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...