zondag 24 juli 2016

                       A's : Paterroute
15 A stuurkens + Frederick ( schoonzoon van Eric en Rita )vertrekken onder een stralende zon richting Paterroute. Maurits laat het opnieuw afweten en laat zijn A Stuurkens/vrienden  in de steek en rijdt met de B’s mee !!!
Kwatongen beweren dat Eddy de Spanjaard hierachter zit en de Mau opjut om niet met die A-zotten meer mee te rijden ..!!

Marc en Phil nemen de kop en na een paar Km staan we al aan de kant , slipper op het rond punt in Overschelde van Eric VG .. Ronny kan hem niet meer ontwijken en ploft erover heen ..Elleboog van Ronny geschaafd maar kan verder rijden, Eric daarentegen keert huiswaarts, zijn al heel gevoelige rug een serieuze bonk gekregen en verder ook zijn vinger geschaafd .

Eric rijdt op eigen kracht terug naar huis . De rest verder via Sint-Lievenshoutem naar Herzele waar de Paterroute start. Aflossing v/d wacht vooraan en Fabian vergezelt de Phil. Dit is een heel mooie route met veel op en af , draaien en keren .
Het tempo gaat regelmatig de hoogte in en wanneer er zich een heuvel aandient , wordt er niet ingehouden !! Even voor de Waasberg nemen Davy en Robin de kop en zij brengen ons bij de welverdiende stop in Steenhuize.


Bij de stop 30.4 gem. De frisdrank komt net op tijd , het is zalig vertoeven op het terras . Daarna via Ressegem , Aaigem, Erondegem naar Lede. Het tempo zoals altijd in het tweede deel steeds tegen de 40/u .De laatste kms geen cooling down ..
45 /u Overmere binnen…Davy , Marc en Robin hadden nog wat “jus” in de benen !! De rest volgt heel vlotjes.
+- 11u40 aankomst,   93 km  31.7 gem . Dit met dank aan onze kopmannen vandaag  : Phil,Marc,Fabian,Deny,Davy en Robin.

Reporter van dienst Fabian.

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...