zondag 11 augustus 2019

Rondje Pajottenland



Een rondje Pajottenland vandaag met 14 B’s. In de aanloop niks bijzonders, behalve een tuimelperte van Katrien. Stuurkens en gootjes, het gaat niet goed samen de laatste tijd. Buiten een gehavende knie niet veel erg, dus we gaan verder. Een beetje verder gaf Ronny King een demonstratie loopfietsen, inklikken loopt niet altijd van een leien dakje.

Stevige wind, en de vallende sterren van vorige week Patrik & Mon bewijzen dat ze er niet veel last meer van hebben, of het op z’n minst kunnen afbijten. Sterk werk geleverd door deze beren vandaag. Pajottenland, dat is op en af – constant aan. De rit wordt ook stilaan een traditie qua platte banden, en we danken beide Ronny’s voor hun milde bijdrage vandaag. Uw reporter had dan weer te kampen met een slepend wiel, nee – het waren niet de benen.
Een telefoontje ‘of er toch niets gebeurd was’. Nee, we waren gewoon laat door al dat plat rubber. Op het einde nam Julien over van Mon en trok stevig door – of hij had dorst, of het eten stond klaar. Het was goed toekomen op het terras van onze plaatselijke discotheek De Parking.
Jochen

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...