zondag 26 juli 2020

Watermolenroute

De watermolenroute, een klassieker in ons programma, tevens een van de zwaardere ritten en ondanks de moeilijke en verwarrende tijden toch nog 19 stuurkes aan de start.
De zware tegenwind richting de zwalmstreek maakte het de kopmannen nog wat moeilijker.............
Tijdens de vrijaf  op de Lange Munte brak het peloton in 2 stukken, volgens een ingewijde zag je hier
duidelijk het verschil tussen Viagra en Epogebruikers, met draaien en keren, molshoop op en af bereikten we de Paddestraat en de kasseien van Roborst die er door een lokale bui nog minder gezellig bijlagen dan anders.

De vijflindenlaan (waar staan die lindebomen eigenlijk ?) was de volgende kuitenbijter, de Molenberg die als afsluiter moest dienen lieten we deze maal rechts liggen, het alternatief liet ook 15% optekenen en mocht er dus best zijn, hier merkten we dat fotograaf van dienst Thomas D. en Brendy S niet meer te bespeuren waren,
via de wondere wereld van de smartphone konden we na meerdere pogingen contact leggen en hen op het juiste spoor brengen.
Kwatongen beweren dat ze de mais (die ondertussen meer dan twee kontjes hoog staat) ingedoken warenKnipogende emoticonKnipogende emoticonKnipogende emoticon.
Na de hereniging ging het dankzij de rugwind in gestrekte draf richting terras voor een verfrissende choco of iets lekkerder.
 
 
Patrik

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...