zondag 26 juli 2020

Wordt er gefietst ??

Tuurlijk wordt er op zondag bij de Stuurkens gefietst !!



15 C Stuurkens staan startklaar om 08u30 voor een mooie rit langs de Stekense bossen.
Gerard & Sandra nemen de kop richting Heikant / Lokeren. De wind zit in de rug en de snelheid loopt al snel op naar 28 km/u. Eventjes voorzichtig langs de grote steenweg Lokeren naar de Rozen, en dan weer voluit richting Waasmunster Heide.
Chantal is in vorm en neemt de kop van Gerard over. Iedereen heeft goeie benen en bolt gemakkelijk tot in Puivelde. Aan de Stekense Vaart nemen Nele & Chantal een vrijaf, want zij hebben nog veel over. In Stekene zijn alle café's gesloten. Gelukkige is er rechtover de kerk een eethuis ; een vriendelijke serveuze bedeelt ons 14 cola's en één Duvel voor Freddy, alles volgens de coronaregels.
Langs het mooie brede fietspad Stekene/ Moerbeke steekt een hevige wind op. De vele bomen beschermen ons een beetje. Benny & Nele voelen ook eens wat kopman zijn betekent.
Alle C Stuurkens volgen hun wiel langs de Moervaart. Iedereen geniet met volle teugen van het rustige landschap en de groep pendelt vlot twee aan twee richting Wachtebeke.
In Wachtebeke, op de Grote Steenweg, roept Sandra "wacht een beke", want we moeten samen in groep blijven rijden voor de veiligheid.
Zo  komen we wel en gezond aan in de fina met een gem van 24,6 en 60 km op de teller.
San

  Beste Stuurkens, ondertussen is 2021 gestart, hopelijk voor iedereen op een goede manier. Ondertussen hebben we niet stilgezeten. Zoals ju...